😷 Corona maatregelen verstrengd 🤒

De corona-maatregelen worden verstrengd met ingang van deze avond. Dit houdt in dat er jammer genoeg geen trainingen meer zullen doorgaan.

Toch willen we oproepen om te blijven lopen!

Je kan veilig blijven lopen door:

  • Er alleen op uit te trekken
  • Samen met je gezin te lopen
  • In kleine groep af te spreken om te lopen
    • Een kleine groep is jezelf en maximaal 3 andere personen
    • Je loopt dan bij voorkeur met iemand uit je buurt en in je buurt zodat de verplaatsingen beperkt blijven
    • Je houdt in je kleine groep rekening met de afstands- en hygiënerichtlijnen

Zoek je nog een loopmaatje in je buurt? Je kan altijd een oproep doen via onze Facebookgroep ‘Landense Joggingclub vzw’ en we hebben intussen ook een whatsapp groep ‘De Lachende Loopmaatjes’ waarin je op zoek kan gaan naar een bubbel-loopgenoot.

We willen met nadruk vragen om niet samen te scholen voor de sporthal. Indien de sporthal toch de beste vertrekplaats voor jullie blijkt te zijn, willen we vragen om ook daar in groepjes van maximaal 4 personen samen te staan.

We vinden het heel jammer dat we niet meer in groep mogen lopen. Dit is tegen onze natuur en de clubgeest in. Laat ons hopen dat hoe beter we ons aan de maatregelen houden hoe sneller we wel terug samen kunnen trainen.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.